top of page
Nuværende investeringer
Package_deal_10_days__4_weeks_diet_w_slim-boost__shaker_2021_no_splash.jpg.webp
Nupo

 

Nupo tilbyder diætprodukter til at kickstarte vægttab og opretholde en stabil vægt. En diæt, der giver kroppen alle de næringsstoffer, den har brug for, men med et minimum antal kalorier.

Nupo blev udviklet i 1981 på Hvidovre hospital af førende fedmeforsker Dr. Flemming Quaade. Nupo  sælger i dag sine produkter både på det danske og internationale marked.

IBL Group erhvervede majoriteten i selskabet i juli 2016.  IBL Group ejer i dag 90 % af virksomheden og de øvrige 10% ejes af CEO Peter Wedelheim.

 

www.nupo.com

NOANOA.webp
NOA NOA

Virksomheden sælger moderigtige dametøj under NOA NOA brandet samt accessories og børnetøj under henholdsvis ”Unmade Copenhagen” og NOA NOA miniature.

 

NOA NOA blev grundlagt i 1981 i Danmark oger et modemærke med stærke rødder i den danske designtradition. Kollektionerne udbydes idag både igennem egne butikker i Danmark, Sverige og Norge samt multibrand butikker og online platforme i Europa og udvalgte oversøiske markeder.

IBL Group investerede i 2019 i en minoritetspost og er i dag største aktionær i virksomheden.

www.noanoa.com

1558441194_03.jpg
PEDAX

 

PEDAX tilbyder et komplet udvalg af maskiner og anlæg til forarbejdning af armeringsstål. Virksomhedens produkter sælges i store dele af verden med Nordeuropa som det største marked og er blandt de største leverandører i markedet.

Pedax er resultatet af en fusion imellem Stema Engineering fra Danmark og Peddinghaus fra Tyskland. Virksomhedens produkter produceres primært på hovedkontoret i Bitburg, imens en del af salget og udviklingen foretages fra IBL Groups hovedkontor i Hellerup.

IBL Group investerede oprindeligt i Pedax i januar 2018 og har siden marts 2019 ejet virksomheden 100 %.

 

www.pedax.com

FCFU0015-pdvbpcwbm4sg817k8c31hzmemtz871llt3ynzypxos.jpg
Skomageriet

 

Skomageriet producerer og sælger ortopædisk fodtøj og indlæg. Virksomhedens produkter hjælper mange borgere til at opretholde førlighed så længe som muligt på trods af deres fysiske udfordringer.

 

Virksomheden er et resultat af en fusion imellem Ortopædiskomageriet og Holger Hansen Sko. Begge virksomheder med stolte håndværkstraditioner der kan spore deres begyndelse helt tilbage til 1941 og 1886.

 

Skomageriet er i dag en moderne virksomhed med engagerede medarbejder på højt fagligt niveau der hver dag arbejder for at finde de bedste løsninger til at holde mennesker godt gående.

 

Produktionen foregår primært i Portugal hvorimod udvikling og design af produkterne varetages i Danmark.

 

IBL Group har i juni 2017 erhvervet aktiemajoriteten i virksomheden og ejer i dag 80%. De øvrige 20% ejes af CEO Christian Wallin.

 

www.skomageriet.dk

1101-1203_6.jpg
Wallin Shoes

 

Wallin Shoes er et innovativt skomærke, der udvikler og sælger sko til kunder, som bekymrer sig om sine fødder og måske har et særligt behov.

 

Virksomheden er grundlagt i 2015 og skoene er udviklet af anerkendte danske

ortopædiskomagere fra Skomageriet, som har arbejdet med fødder og sko i over 75 år. Wallin kombinerer den store viden og erfaring fra Skomageriet med en passion for at hjælpe fødder.

 

Wallin skoen er kendetegnet ved sin særlige gængesål, ekstra volumen og mulighed for at tilpasse skoen med eget indlæg.

 

IBL Group ejer 100% af Wallin A/S

www.wallin-shoes.dk

bottom of page